Loading...
Patarimai2022-10-13T08:47:00+00:00
1310, 2022

Kaip pripratinti šuniuką prie narvo ir kokį pasirinkti

Paprastai narvai šunims yra dviejų rūšių. Metalinio korpuso sulankstomi ir plastmasiniai. Jie abu puikiai atlieka savo funkciją. Aš pats labiau vertinu plastmasinius. Esminis skirtumas, plastmasiniai yra labiau uždari, ir manau šuniui, ypač baikščiam, tamsiasniame narve yra jaukiau. Taip pat jie tylesni, geriau sulaiko plaukus na ir vizualiai patrauklesni.

1310, 2022

Narvas šuniui – ar viską žinote?

Taigi narvas šuniui. Nesu tikras ar žodis „narvas” yra geriausias apibūdinimas. Bet kadangi Lietuvoje šis žodis yra naudojamas, man tenka prisitaikyti. Žodis narvas daugeliui iš kart kelia neigiamas emocijas, ir asocijuojamas su bausme, kalėjimu ir pan. Tikiuosi viską perskaitę iki galo pakeisite nuomonę, ir narvą vadinsite, nebe narvu,

1310, 2022

Kaip šuniuką išmokyti daryti lauke

Tikriausiai tai vienas svarbesnių klausimų, kylančių naujiems, o dažnai ir jau patyrusiems šunų savininkams. Jei domėsitės ir iš pat pradžių darysite mažiau klaidų, neturėtų kilti didesnių problemų. Šunys turi įgimtą instinktą neteršti savo guolio. Mes turime tik pasinaudoti tuo instinktu, ir padėti supranti šuniukui, ko iš jų tikimės.

1310, 2022

Kai šuniukas nevalingai šlapinasi

Paprastai yra dvi pagrindinės priežastys. Tai psichologinės ir patologinės. Pabandysiu paaiškinti plačiau apie vadinama džiaugsmingą ar baimingą – nuolankų šlapinimąsi. Šie jausmai, jautriems šunims sukelia ypatingą adrenalino pliūpsnį, priverčia suaktyvėti širdies ritmą ir to pasekoje šuniukas  praranda pūslės kontrolę. Paprastai tokie šunys yra mažiau pasitikintys savimi, silpnesnių nervų.

1110, 2022

Pirmos šuniuko dienos naujuose namuose

Keletas patarimų, į ką turėtumėte atkreipti dėmesį prieš atsivežant šuniuką: Antkaklis ir pavadėlis. Turėtų užtekti paprasto medvilninio, atsiminkite kad jis tiks tik kelis mėnesius, šunelis auga greitai Indai maistui ir vandeniui. Nebijokite iš kart pirkti reikiamo dydžio. Geriausiai metalinius ir be jokių išraitymų, bus lengvesnė priežiūra ateityje Narvas,

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top